Bryn og vipper

Bryn og vipper i Nyborg

Dine bryn er noget af det første man lægger mærke til, da brynene indrammer dit ansigt og danner rammen for dine øjne. Velformede og velplejede bryn skaber karakter, harmoni og balance til dit ansigt og giver en flot udstråling.

ELLEEBANA LASHLIFT

Vink godt og grundigt farvel til vippebukkeren med et Elleebana Lashlift og få WOW-faktor for alle pengene, med et naturligt og flot løft af dine egne vipper.

Med et lashlift bliver dine vipper løftet og på den måde mere synlige og fyldige, på den naturlige måde. Et lashlift kan holde ca. 4-6 uger alt afhængig af dine vipper. Behandlingen foregår således – De nederste vipper dækkes til så disse ikke bukkes opad, skabelonen påføres og fastgøres på øjenlåget med en vandopløselig lim, vipperne børstes op på skabelonen og fæstnes.

Herefter påføres permanentvæsken og derefter en neutraliserende og plejende gel. Vipperne løsnes fra skabelonen, farves og afsluttes med plejende Conditioner.

BROW LAMINATION

Denne behandling kaldes også for – Brow lift.

Dette er en behandling som giver dine bryn mere fylde og volumen, og hvor der samtidig gives en flot form og løft af brynene.

Hvis du har hår der stritter i flere retninger eller ikke har særlige fyldige bryn fra naturens side, så er en Brow Lamination hver at anbefale. Denne behandling udføres med eller uden farvning af brynene. Afsluttes med plejende conditioner.​​

Priser

Farvning af vipper

Pris: kr. 185,00

Farvning af bryn

Pris: kr. 175,00

Ret af bryn

Pris: kr. 130,00

Farvning af bryn inkl. ret af bryn

Pris: kr. 250,00

Farvning af vipper og bryn inkl. ret af bryn

Pris: kr. 325,00

Farvning af vipper og bryn inkl. ret af bryn ifbm. ansigtsbehandling

Pris: kr. 225,00

Elleebana Lash Lift ink. farvning af vipper

Pris: kr. 595,00

Elleebana Lash&Brow lift inkl. farvning af vipper

Pris: kr. 895,00

Min bedste anbefaling

Jeg anbefaler, at behandlingen gentages ca. hver 4-6 uge alt afhængig af udgangspunktet. Og husk! At få farvet og rettet sine bryn er ikke kun forbeholdt kvinder! Mange mænd får også denne behandling.

Mangler vipperne farve? Er de kedelige at se på? Vil du gerne kunne stå op uden at tænke på, at skulle ligge mascara?

Farvning af vipperne giver en lækker og naturlig karakter til dit ansigt. Dine vipper vil syne længere og mere fyldige, samt du behøver faktisk ikke påfører mascara. Win win.

Udtalelser fra mine kunder

Følg med på de sociale medier