Gelénegle

Natural

Naturligt look – Dette look er for dig, der ønsker et meget naturligt look, men stadig med en lille forlængelse af neglene. De naturlige gelénegle forlænges med en råhvid naturtro kant og en naturlig hudfarvet gelé henover der ”udhvisker” eventuelle små skønhedsfejl på dine egne negle. Der afsluttes med mat eller shiny topcoat.

Nude – Dette look er et helt enkelt look, hvor neglen forlænges med en ensartet hudfarvet/sart lyserød gelé. Der afsluttes med mat eller shiny topcoat

Ensfarvet

Dette look er for dig der ønsker forlængelse med farve på. Her forlænges neglene med en klar gelé og derefter påføres den shellak du personligt har valgt. Der afsluttes med mat eller shiny topcoat.

Babyboomer

Dette look er for dig, der ønsker forlængelse af neglene med det naturlige og populære babyboomer look. Her er den klassiske hvide kant fra den Franske negl, fadet ind i den klassiske naturlige lyserøde. Der afsluttes med mat eller shiny topcoat.

Priser

Forlængelse - Naturligt look/Nude

Pris: Kr. 600,00

Forlængelse - Ensfarvet

Pris: Kr. 700,00

Forlængelse - Babyboomer

Pris: Kr. 800,00

Forlængelse - Fransk

Pris: Kr. 900,00

Forstærkning - Naturligt look/Nude

Pris: Kr. 500,00

Forstærkning - Ensfarvet

Pris: Kr. 600,00

Forstærkning - Babyboomer

Pris: Kr. 650,00

Forstærkning - Fransk

Pris: Kr. 700,00

Opfyldning - Naturlig look/Nude

Pris: Kr. 525,00

Opfyldning - Ensfarvet

Pris: Kr. 525,00

Opfyldning - Babyboomer

Pris: Kr. 575,00

Opfyldning - Fransk

Pris: Kr. 750,00

Nail art - Simpelt

Pris: Kr. 25,00 pr. negl

Aftagning af gelénegle

Pris: Kr. 300,00

Nail art - Advanceret

Pris: Kr. 50,00 pr. negl

Fransk

Dette look er for dig, der ønsker forlængelse med det klassiske franske look. Forskellen på dette look og det naturlige look er, at neglesengen bliver forlænget for et look der giver illusionen af slankere fingre og den hvide kant er skarpere og mere synlig/markeret. Der afsluttes med shiny topcoat.

OBS: Jeg laver ikke opfyldning på andres arbejde. Dette er for at du får det bedst mulige resultat og holdbarhed. Jeg kan ikke udøve garanti på arbejdet hvis det ikke er mit. Ønsker du Gelé negle hos mig, så skal dit nuværende produkt fjernes inden behandlingen hos mig ellers fjerner jeg det gerne for dig.

Udtalelser fra mine kunder

Følg med på de sociale medier