Om mig

Grundig og vejlende behandler

Hos Care&Beauty finder du en dygtig og professionel behandler med flere års erfaring. Jeg er udlært statsanerkendt kosmetiker i 2020, hvor jeg bestod med en sølvmedalje. Jeg har i min lærertid været hos Carpe Diem i Næstved. Efter endt uddannelse har jeg arbejdet på Comwell Korsør og Comwell Kellers Park og været fastansat TopClinic i Vejle i 2 år. Jeg prioriterer at deltage i kurser, så jeg er opdateret i det nyeste indenfor behandlinger, produkter, nailart m.m.

Min klinik ligger på en skøn gård i Kogsbølle ca. 3 km fra Nyborg. Fra du træder ind af døren, vil du bemærke en behagelig, rolig og hjemlig stemning, da klinikken er beliggende i mit private hjem. Her vil du også møde min hund Loui og min kat Yoda. Hvis du som kunde har allergi eller er bange for hund/kat, så lad mig vide det, så vil de ikke være hjemme på behandlingstidspunktet.

Jeg ønsker at du som kunde får den bedste behandling, og du vil derfor opleve, at få en professionel behandling med grundighed, vejledning og ikke mindst forkælelse. Jeg glæder mig til at tage godt imod dig.

3 hurtige om mig

  • Dygtig og professionel behandler
  • Flere års erfaring med deltagelse i flere kurser
  • Opdateret i de nyeste behandlinger & produkter

Giv dig selv en helt fantastisk oplevelse

Jeg ønsker, at du som kunde får den bedste behandling, og du vil derfor opleve, at få en professionel behandling med grundighed, vejledning og ikke mindst forkælelse.

Jeg glæder mig til, at tage godt imod dig i min klinik i Nyborg.

Udtalelser fra mine kunder

Følg med på de sociale medier